Medic, Psihoterapeut, Formator, Autor, Consultant, Președinte al Asociației de Educație Prenatală din România, Cofondator treziri.ro, Co-autor meditații audio

Lavinia Mihaela Nanu, medic și terapeut, practică regresia în vieți anterioare și în viața dintre vieți din 2007, însoțindu-și clienții să descopere răspunsuri importante pentru dezvoltarea lor personală și spirituală. Este totodată un formator experimentat în sistemul de sănătate, în domeniul comunicării medic-pacient și al educației prenatale, fiind propriul autor al curriculum-urilor de formare pe care le aplică.

Animată de idealul unei prevenții fundamentale, a fondat, în anul 2003, împreună cu un grup de oameni inimoși, Asociația de Educație Prenatală din România, al cărei președinte este și în prezent. Prin activitățile și materialele educaționale create în sânul asociației, ajută la informarea viitorilor părinți pentru asigurarea sănătății fizice, emoționale și spirituale a viitorilor copii, în scopul participării la realizarea unei conștiințe globale planetare.

Din anul 2011 este vicepreședinte al OMAEP – Organizației Mondiale a Asociațiilor de Educație Prenatală participând la numeroase întâlniri internaționale ca formator și autor, iar din anul 2014 a devenit consultant UNFPA – United Nation Population Fund.

Ca psihoterapeut al The Newton Institute for Life Between Lives Hypnotherapy, Lavinia Mihaela Nanu îi ajută pe oameni să-și vindece memoriile traumatice ale trecutului și să-și descopere misiunea de viață. A facilitat regresii pentru sute de clienți și continuă să o facă și în prezent, la recomandarea celor cu care a lucrat.

Bun comunicator și formator acreditat național și internațional, a colaborat cu multiple organizații profesionale naționale și internaționale în calitate de expert în formarea de formatori, pentru instruirea a mii de medici, asistenți medicali și alte categorii de profesioniști.

Este Vicepreședinte al Asociației Române de Comunicare în Sănătate, participând activ la evenimente și activități educaționale în scopul optimizării consultației medicale.

În calitate de cofondator treziri.ro, și-a propus să participe la trezirea conștiințelor individuale și colective pentru ca oamenii să se cunoască mai bine, să se vindece, să se desăvârșească. Anii de experiență ca terapeut și formator i-au revelat nevoia acută de îndrumare pe care fiecare fiiință umană o caută în demersurile sale de descoperire și activare a resurselor interioare.

Prin crearea meditațiilor audio și a celorlalte produse ale companiei, își pune la dispoziție cu entuziasm inspirația, creativitatea și energia pentru a ajuta la dezvoltarea personală și spirituală a semenilor.

Locuiește împreună cu soțul său în București și în Țintea – Prahova unde se bucură de natură și unde își poate concretiza pasiunea pentru mozaic.