„Toate evenimentele pe care le-ai trăit au lasat o amprentă asupra psihicului și sistemului tau energetic. Asupra aurei tale. Când treci prin experiențe traumatice, fie că este vorba de accidente, eforturi intense, boli, abuzuri sau frământări emoționale, această țesătură energetică se destramă. Chiar se poate rupe. Fără să știi, trauma este înregistrată adânc în memoria ta subconștientă…”

Meditație scrisă de Lavinia Nanu;

Meditația – Acum poți începe să ierți – voce, Lavinia Nanu

Vă recomandăm să vă creați un spațiu confortabil, să purtați îmbrăcăminte cât mai lejeră și să vă asigurați că pentru aproximativ 30 de minute nu ve-ți fi deranjat de nimeni; persoane, telefoane, animale de companie sau diverse sonerii.

Nu folosiți acestă meditație când conduceți automobilul sau când operați diverse mașinării. Ascultați meditația ghidată folosind căști audio.

Este posibil să adormiți în timp ce ascultați; este foarte bine! În felul acesta, ve-ți lăsa meditația ghidată să lucreze adânc în dumneavostră și astfel vă ve-ți activa, mult mai ușor, fără opoziția minții conștiente de zi cu zi, resursele interioare.

Activare plăcută!