„Poate ți-ai dorit vreodată să schimbi memoria celulelor tale; să înlături tiparele de suferință, obiceiurile care-ți pot face rău. Celulele tale sunt ființe inteligente care viețuiesc împreună în corpul tău, sprijinindu-se reciproc pentru a-ți menține sănătatea și viața. Câteva mii de miliarde de celule, care comunică invizibil și tăcut, sunt permanent influențate de semnalele care provin de la gândurile, emoțiile și intențiile tale…”

Meditație scrisă de Lavinia Nanu;

Meditație – Reprogramarea celulară – voce, Lavinia Nanu

Vă recomandăm să vă creați un spațiu confortabil, să purtați îmbrăcăminte cât mai lejeră și să vă asigurați că pentru aproximativ 30 de minute nu ve-ți fi deranjat de nimeni; persoane, telefoane, animale de companie sau diverse sonerii.

Nu folosiți acestă meditație când conduceți automobilul sau când operați diverse mașinării. Ascultați meditația ghidată folosind căști audio.

Este posibil să adormiți în timp ce ascultați; este foarte bine! În felul acesta, ve-ți lăsa meditația ghidată să lucreze adânc în dumneavostră și astfel vă ve-ți activa, mult mai ușor, fără opoziția minții conștiente de zi cu zi, resursele interioare.

Activare plăcută!