„Cercetările ştiinţifice au demonstrat-o deja: conştiinţa începe înainte de naştere. Când intră în relaţie cu mama care îl poartă în pântec și cu tatăl său care îl așteaptă, copilul se află într-o stare de dependenţă absolută, gata să îi iubească şi să aibă încredere totală în ei. Ce înseamnă acest lucru pentru voi, viitorii părinţi? Voi aveți șansa și responsabilitatea de a-l considera, încă de la început, din perioada prenatală, ca pe o ființă inteligentă care percepe, simte, înregistrează, oferindu-i iubirea și respectul vostru…”

Meditație scrisă de Lavinia Nanu

Meditație – Comunicarea prenatală – voce, Lavinia Nanu

Vă recomandăm să vă creați un spațiu confortabil, să purtați îmbrăcăminte cât mai lejeră și să vă asigurați că pentru aproximativ 30 de minute nu ve-ți fi deranjat de nimeni; persoane, telefoane, animale de companie sau diverse sonerii.

Nu folosiți acestă meditație când conduceți automobilul sau când operați diverse mașinării. Ascultați meditația ghidată folosind căști audio.

Este posibil să adormiți în timp ce ascultați; este foarte bine! În felul acesta, ve-ți lăsa meditația ghidată să lucreze adânc în dumneavostră și astfel vă ve-ți activa, mult mai ușor, fără opoziția minții conștiente de zi cu zi, resursele interioare.

Activare plăcută!