„Îți sugerăm o soluție simplă, ecologică, plăcută și neașteptat de accesibilă pentru a influența și modifica greutatea ta corporală, așa cum o dorești. Este important să știi că greutatea corporală este menținută neschimbată de psihicul tău; există adânc înscrisă în subconștientul tău o imagine corporală pe care o exprimi fidel prin modul în care arăți. De ce se întâmplă așa? Fiindcă reacțiile tale psihice complexe, emoțiile tale, convingerile și sistemele tale de valori pun o amprentă de neșters asupra imaginii tale corporale…”

Meditație scrisă de Lavinia Nanu

Meditație – Îmbunătățirea imaginii corporale – voce, Lavinia Nanu

Vă recomandăm să vă creați un spațiu confortabil, să purtați îmbrăcăminte cât mai lejeră și să vă asigurați că pentru aproximativ 30 de minute nu ve-ți fi deranjat de nimeni; persoane, telefoane, animale de companie sau diverse sonerii.

Nu folosiți acestă meditație când conduceți automobilul sau când operați diverse mașinării. Ascultați meditația ghidată folosind căști audio.

Este posibil să adormiți în timp ce ascultați; este foarte bine! În felul acesta, ve-ți lăsa meditația ghidată să lucreze adânc în dumneavostră și astfel vă ve-ți activa, mult mai ușor, fără opoziția minții conștiente de zi cu zi, resursele interioare.

Activare plăcută!