„Pentru a te dezvolta ca un întreg, a-ți activa potențialul și a deveni o ființă completă, în armonie cu tine și cu întreg universul, ai avut nevoie să primești semnale de iubire de la părinții tăi sau de la cei care te-au îngrijit și te-au călăuzit pe tot parcursul creșterii tale. Dacă nu ai primit aceste mesaje de iubire la timp, unele aspecte din tine, de natură psihică, emoțională sau mentală au fost afectate în dezvoltarea lor…”

Meditație scrisă de Lavinia Nanu

Meditație – Vindecarea copilului interior – voce, Lavinia Nanu

Vă recomandăm să vă creați un spațiu confortabil, să purtați îmbrăcăminte cât mai lejeră și să vă asigurați că pentru aproximativ 30 de minute nu ve-ți fi deranjat de nimeni; persoane, telefoane, animale de companie sau diverse sonerii.

Nu folosiți acestă meditație când conduceți automobilul sau când operați diverse mașinării. Ascultați meditația ghidată folosind căști audio.

Este posibil să adormiți în timp ce ascultați; este foarte bine! În felul acesta, ve-ți lăsa meditația ghidată să lucreze adânc în dumneavostră și astfel vă ve-ți activa, mult mai ușor, fără opoziția minții conștiente de zi cu zi, resursele interioare.

Activare plăcută!